Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Importeret netbankfil

Netbank import

Med netbank importen slipper i for manuel indtastning af alle bilag. Upload kontoudtræk fra jeres netbank, og i har hurtigt alle tal, datoer og posteringstekster inde i programmet. Få vist alle posteringer i en oversigt, hvor i kan knytte indbetalinger til faktura, og ændre tekst og posteringskonti på udgifter.
Import af netbank filer Import af netbank filer
Understøtter mange banker Understøtter mange banker
Slip for manuel indtastning Slip for manuel indtastning
Marker faktura som betalt Marker faktura som betalt
Husker posteringskonti Husker posteringskonti
Gem import i kassekladde Gem import i kassekladde

Med netbank import slipper i for rigtig meget manuelt indtastning ved at systemet læser alle ind- og udbetalinger ind med tekst, dato og beløb. I kan herefter rette i disse informationer, slette og tilføje som i har brug for, og vælge hvilke konti der skal bogføres til, samt sætte flere posteringer på samme bilag, eller tildele nye bilagsnumre til de forskellige posteringer.

Bogfør udgifter: netbank importen er helt klart den hurtigste måde at få registreret alle jeres udgifter på, og så er i også sikre på at der ikke mangler noget.

Registrer indbetalinger: når import modulet møder en indbetaling søger den i jeres fakturaliste efter ubetalte faktura som passer til indbetalingen (på tekst og beløb). Den foreslå således hvilken faktura der er indbetalt, og registreringen af indbetalinger kan hurtigt foretages da i ikke skal lave opslag og indtaste betalingsdatoer manuelt.

Smart og intelligent: Netbank modulet husker alle posteringer der er importeret, og bliver med tiden bedre og bedre til at hjælpe jer. Ved at se på beløb og tekster vil importen begynde at foreslå hvordan de enkelte udgifter skal posteres, så i slipper for at vælge posteringskonto, men blot skal tjekke at det er korrekt. Det kan fx være faste udgifter der altid skal posteres på samme måde, dette ser importen, og hjælper ved at foreslå posteringskonti.

Det er pt. kun muligt at benytte netbank import modulet til det avancerede regnskab med dobbelt bogføring.