Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
BEMÆRK: Denne side viser vores nye priser der træder i kraft 1. januar 2024.

Grundpakken

 
Prøv det gratis
 
Se alle muligheder

Grundpakken indeholder de mest anvendte funktioner til foreningsadministration, herunder medlemsadministration, regnskab, kontingentopkrævning og fakturering.

Med vores suveræne administrationssystem får I også mulighed for ubegrænset antal brugere, ubegrænset antal opkrævninger og gratis e-mail support.

Prisen afhænger af antal medlemmer i jeres forening, og den er inddelt i 3 forskellige prisgrupper.


Grundpakken - Lille
0 - 49 medlemmer
69 kr pr måned.
1250 kr i oprettelse
Grundpakken - Mellem
50 - 499 medlemmer
99 kr pr måned.
1250 kr i oprettelse
Grundpakken - Stor
500 medlemmer og op
129 kr pr måned.
1250 kr i oprettelse
Alle priser er inkl. moms - Sæt kryds i modulerne I ønsker og se jeres pris nederst på siden.
 

ForeningsRegnskab eller RegnskabPro

Vi tilbyder tre forskellige typer regnskab i ForeningsAdministrator, så vi kan imødekomme behovene fra både små og store professionelle foreninger.

Har man erhvervsdrift over 300.000 om året er det et krav i bogføringsloven, at man benytter et godkendt bogføringssystem fra 2024 eller 2026. Vi arbejder på at få godkendt vores RegnskabPro som standard bogføringssystem fra 1. januar 2024.

ForeningsRegnskab - Simpelt
I det simple regnskab har vi fjernet balancen så man kun skal forholde sig til indtægter og udgifter, hvilket gør regnskabet lettere at arbejde i. Det er nemt at bruge og kræver ikke kendskab til bogføring på forhånd.
Passer godt til Foreninger der
 • Ikke har erhvervsdrift
 • Ikke har bogføringsplig
 • Kun har en enkelt bankkonto
 • Ikke har kendskab til regnskab i forvejen
Ubegrænset antal posteringer/bilag
0 kr pr måned.
0 kr i oprettelse
ForeningsRegnskab - Standard
Vores standard regnskabsmodul til foreninger er designet til at følge bogføringsloven, men det er vigtigt at bemærke, at det ikke er godkendt som et standard bogføringssystem. Giver mulighed for balance, budget, moms, flere bankkonti og meget mere.
Passer godt til foreninger der:
 • Har flere bankkonti
 • Har erhvervsdrift / er moms registreret
 • Ikke skal benytte et godkendt bogføringssystem
 • Overkommeligt antal bilag man kan bogføre manuelt
Ubegrænset antal posteringer/bilag
0 kr pr måned.
0 kr i oprettelse
RegnskabPro
Vores RegnskabPro giver ekstra gode værktøjer til at lette arbejdet med regnskabet, det kan bruges af alle der ønsker disse værktøjer og det skal bruges for dem som har pligt til at bruge et godkendt standardsystem.
Standard + disse ekstra funktioner:
 • MomsAPI
 • Netbank import
 • Elektronisk fakturering
 • SAF-T import/eksport
Ubegrænset antal posteringer/bilag
59 kr pr måned.
400 kr i oprettelse
For at bruge vores regnskabsfunktioner skal du have en grundpakke. Hvis du ikke ønsker at bruge regnskab, kan det deaktiveres helt.
 

Tillægsmoduler

Med vores tillægsmoduler kan i tilføje ekstra funktionalitet til programmet efter behov. Læs mere om dem ude til højre og vælg moduler for at se den samlede pris i bunden.
Opstarts
pris
 
Pris
pr. måned
 
Modtag betaling fra jeres medlemmer med Dankort eller internationale kreditkort, direkte fra MedlemsPortalen.
OBS: Kræver en indløsningsaftale ved Nets eller Clearhaus
500 kr   129 kr + 50 øre pr transaktion
Læs mere
Lad jeres medlemmer tilmelde sig automatisk betaling gennem MobilePay og træk beløbet periodisk via MobilePay.
OBS: Kræver en aftale med MobilePay
500 kr   89 kr + 50 øre pr transaktion
Læs mere
Opret og hold styr på arrangementer og andre begivenheder. Hold styr på deltager-lister, opkrævninger og integrer med MedlemsPortalen.
500 kr   49 kr
Læs mere
Jeres medlemmer kan logge ind på jeres MedlemsPortal, redigere profil, til- og framelde sig hold og ydelser og meget mere.
500 kr   59 kr
Læs mere
Opret og rediger sider på MedlemsPortalen. I kan med modulet opbygge de sider i ønsker, for at lave en komplet hjemmeside eller intranet side.
400 kr   49 kr
Læs mere
Send opkrævninger med Betalingsservice fra Nets. Gør det nemt for medlemmer, der kan tilmelde sig automatisk betaling af kontingent.
OBS: Kræver en BetalingsService aftale ved MasterCard
500 kr   49 kr
Læs mere
Et tillæg til kreditkort modulet der gør det muligt også at modtage betaling med MobilePay Online på medlemsportalen, som alternativ til alm. kreditkort.
OBS: Kræver kreditkort modulet
250 kr   79 kr + 1,25 kr pr transaktion
Læs mere
Har i brug for at holde styr på mere end blot medlemmer. Med ekstra lister kan i oprette ekstra lister til alt hvad i har brug for at administrere i foreningen.
400 kr   49 kr
Læs mere
 
 
 
 
 
 

Jeres pris

For at se prisen på systemet, skal I vælge de moduler, I er interesseret i, herover.

I kan prøve ForeningsAdministrator gratis i 30 dage, for at se om det passer jer, det er helt uden binding.

Når i opgradere en demo eller køber en ny konto betales der for oprettelsen + den del af kalender året der er tilbage.

Herefter opkræver vi årligt abonnementsprisen i januar måned.

Modul Oprettelse Pr. måned Bemærkning
   
Opkræves hvert år i januar måned:
Priser er inkl. moms.
 

Andre ydelser

Vi tilbyder også en række andre ydelser, som kan være nyttige for jeres forening. Læs mere om dem ude til højre og vælg moduler for at se den samlede pris i bunden.
Pris
 
SMS beskeder
Send sms beskeder til medlemmer direkte fra systemet, så i kan se når beskeden er modtaget. SMS'er købes forud i pakker.
35 øre pr SMS
Læs mere

SMS beskeder

Grundmodulet indeholder mulighed for at kommunikere med jeres medlemmer, heriblandt via mail, breve og sms. I kan sende sms beskeder til jeres medlemmer og modtage leverings-rapporter, så i kan se når beskederne er leveret. Det er derudover muligt at sætte et afsender-navn så modtageren kan se at i er afsenderm afsender-navnet kan være på op til 11 tegn.

Priser:

 • 100 beskeder: 35 kr
 • 500 beskeder: 175 kr
 • 1000 beskeder: 350 kr
 • 2500 beskeder: 875 kr
 • 5000 beskeder: 1750 kr
 • 10000 beskeder: 3500 kr
 • 25000 beskeder: 8750 kr
 • 50000 beskeder: 17500 kr
Online kursus
Ønsker i undervisning eller et arbejdsmøde hvor vi hjælper jer i gang med opsætning og tilpasning til jeres forening, kan i booke et kursus.
650 kr pr time
kontakt os for pris på fysiske kurser
Læs mere

Kursus

Ønsker i at komme hurtigt i gang med ForeningsAdministrator, eller er i mange der skal lære det, kan det være en fordel at holde et kursus i Foreningen, så alle kan få en gennemgang af systemet. Har i problemer og spørgsmål kan vi også tage fat på dem direkte på kurset, og få jer godt i gang.

Vi anbefaler kurser hvis i er mange der skal i gang med at lære ForeningsAdministrator og ønsker en grundig gennemgang, eller hvis i ønsker hjælp til opsætning af indstillinger og demonstration af arbejdsprocesser ud fra jeres egne krav.

Vi kører ud til jer og holder kurset, og kurser afholdes som udgangspunkt hverdagsaftener.

Kontakt os hvis i er interesseret i at afholde et kursus i jeres forening.

Mailchimp synkronisering
Bruger i MailChimp kan i vi synkronisere jeres medlemmer til jeres mailchimp konto, så jeres nyhedsbrevsliste altid er ajourført.
fra 1000 kr
Læs mere

Mailchimp synkronisering


Med MailChimp-synkronisering kan i automatisk få overført jeres medlemsdata til MailChimp og spare tid på manuelle indtastninger. Synkroniseringen gør det nemt at oprette og vedligeholde e-mailkampagner, der når dine medlemmer på den rigtige måde.

Bemærk at ydelsen kræver tilpasning til den enkelte forening for at sikre en problemfri integration. Vi opsætter en synkronisering der til- og afmelder de medlemmer i ønsker, med de data der er brug for samt evt. metadata som tags, grupper eller lign.

Prisen for tilkøbet starter fra 1000 kr. Kontakt os hvis i er interesseret, når vi kender jeres behov kan vi give en fast pris.

Webservices / API
Har i behov for at udveksle data med ForeningsAdministrator kan vi tilbyde webservices tilpasset jeres behov, som i kan integrere med.
fra 1000 kr
Læs mere

Webservices / API


Vi tilbyder muligheden for at tilkøbe webservices, så I kan integrere vores system med andre platforme og nemt sende og modtage data.

Prisen for tilkøbet af webservices afhænger af jeres forenings specifikke behov, og vi opsætter efter aftale en tilpasset webservice løsning.

Kontakt supporten med en kort beskrivelse af hvad i har brug for, så hjælper vi med afklaring og en pris på opsætning af jeres webservices.

Diskplads til medlemsportal
Køb ekstra diskplads til at uploade filer, som kan hentes af andre brugere eller vises/downloades på MedlemsPortalen. De første 2GB er gratis.
ekstra data fra 200 kr
om året
Læs mere

Ekstra diskplads

Når i benytter MedlemsPortalen har i adgang til et fil-modul hvor i kan uploade filer som kan deles med ForeningsAdministrator brugere, eller de kan benyttes direkte på MedlemsPortalen. Når i uploader billeder der skal benyttes på MedlemsPortalen uploades de her, og kan herefter benyttes på siden.

Har i brug for ekstra plads, ud over de 500 gratis MB, kan i købe ekstra plads direkte i systemet.

Priser:

 • 500 MB: 0 kr
 • 1000 MB: 200 kr
 • 1500 MB: 250 kr
 • 2000 MB: 300 kr
 • 5000 MB: 600 kr
 • 10000 MB: 1200 kr
Jeres eget design
Ønker i jeres eget design på e-mails eller MedlemsPortalen kan vi implementere dem, så jeres medlemmer får den helt rigtige oplevelse.
650 kr pr time
Læs mere

Eget design

Systemet bruger standard-skabeloner til e-mail og MedlemsPortalen, disse skabeloner kan tilpasses i nogen grad efter jeres ønsker. Vil i derimod have jeres helt eget design på e-mail eller MedlemsPortalen kan det implementeres i systemet.

MedlemsPortal design:
Der er forskellige muligheder for at tilpasse MedlemsPortalen i farver, skrifttype o.lign. Ønsker i istedet jeres eget design, fx til at matche jeres hjemmeside, kan det implementeres i MedlemsPortalen.

E-mail design:
Få special-designet en e-mail skabelon til jeres forening, så den passer helt til det udtryk i ønsker. E-mail designet vil blive brugt på alle e-mails der sendes fra jeres konto i ForeningsAdministrator.

Kontakt os for at høre om mulighederne for at få tilpasset design.

Specielle tilpasninger
Mangler i funktionalitet for at understøtte netop jeres arbejdsgang eller krav til et medlemssystem kan vi implementere det direkte i systemet.
650 kr pr time
Læs mere

Specielle tilpasninger

Mange foreninger har specielle arbejdsmetoder eller behov til deres medlemssystem. ForeningsAdministrator kan tilpasses på mange forskellige måder, men har i specielle behov som i ønsker i systemet, kan vi hjælpe jer med at implementere dem.

Vores normale udvikling tager udgangspunkt i de tilbagemeldinger og ønsker vi får fra brugere i systemet, og har i ønsker som er generelle og kan benyttes af andre foreninger, kan vi ofte implementere det uden beregning.

Ønsker i speciel funktionalitet er i meget velkommen til at kontakte os med de ønsker i har, så giver vi et bud på hvordan det kan lade sig gøre.

Har i brug for andre hjemmeside eller IT-relaterede ydelser er i også meget velkomne til at kontakte os. Vi laver både hjemmesider, og tilpasninger/integration til ForeningsAdministrator.

 
 
 
Vi kan også levere selvstændige hjemmesider, tilpasninger eller andre it-ydelser til jeres forening.
Kontakt os og lad os høre om jeres behov.

alle priser er inkl. moms.