Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Medlemsliste

ForeningsAdministrator

ForeningsAdministrator er et komplet administrationssystem lavet specifikt til foreningers behov. Med vores cloud-baserede løsning får i nem og øjeblikkelig adgang til foreningens informationer, hvor som helst og når som helst. Systemet er designet til at lette arbejdsbyrden og gøre samarbejdet mere effektivt og fornøjeligt for alle involverede.

Ubegrænset antal brugere Ubegrænset antal brugere
Medlemsliste Medlemsliste
Medlemsinformationer Medlemsinformationer
Importer medlemmer Importer medlemmer
Send e-mails Send e-mails
Send sms'er Send sms'er
Foreningskalender Foreningskalender
Kontingent opkrævning Kontingent opkrævning
Fakturering Fakturering
Bogholderi Bogholderi
Regnskab Regnskab
Klippekort Klippekort
Tillægsmoduler til yderligere funktionalitet Tillægsmoduler til yderligere funktionalitet
Gratis e-mail support Gratis e-mail support
Løbende opdateringer Løbende opdateringer

Grundpakken leverer alle de essentielle funktioner i vores foreningsprogram til en konkurrencedygtig fast pris. Ubegrænsede medlemsregistreringer, brugerprofiler og opkrævninger er inkluderet – helt uden ekstra omkostninger.

Grundpakken består grundlæggende af 3 overordnede moduler: Medlemsadministration, opkrævninger og regnskab.

Medlemsadministration: gør det muligt at holde styr på jeres medlemmer, sende e-mails, hente lister, holde deres informationer opdateret samt opbevare de informationer som i har behov for om jeres medlemmer.
Læs mere om medlemsadministrationen her.

Opkrævninger: gør det muligt at danne periodisk kontingent og ad-hoc opkrævninger som fx arrangementer og løssalg. Vi har mange måder at sende opkrævninger på og modtage indbetalinger.
Læs mere om opkrævninger her.

Regnskab: enkelt regnskabsprogram til foreninger, vælg mellem simpelt eller standard regnskab, og har i brug for et godkendt bogføringsprogram som opfylder kravene til bogføring i virksomheder kan i tilkøbe vores RegnskabPro modul.
Læs mere om regnskab her.

I menuen til venstre finder du en oversigt over de moduler, der er inkluderet i ForeningsAdministrator, samt muligheden for at udvide systemet med diverse tillægsmoduler efter behov.

Du kan starte en gratis demo her og prøve systemet af i 30 dage.

Har du brug for hjælp til at komme i gang med ForeningsAdministrator, kan du besøge vores guide-sektion, hvor vi har forskellige guider til systemet.