Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Kontingentopkrævning

Opkrævning

Der er rigtig mange måder at håndtere opkrævninger på, det afhænger af hvor ofter i sender ud, hvad der skal opkræves for, og hvordan medlemmet skal betale. ForeningsAdministrator indeholder et automatisk opkrævningsmodul, der gør det let for jer udsende opkrævninger netop som i ønsker.
Automatisk kontingent kørsel Automatisk kontingent kørsel
Manuel opkrævning Manuel opkrævning
Opkræv mange ad gangen Opkræv mange ad gangen
Send girokort Send girokort
Send opkrævning med e-mail Send opkrævning med e-mail
Opkræv med FI betalingslinje Opkræv med FI betalingslinje
Opkræv let nye medlemmer Opkræv let nye medlemmer
Vælg hvor tit i opkræver Vælg hvor tit i opkræver
Opkræv kontingent Opkræv kontingent
Opkræv for tilmeldte hold Opkræv for tilmeldte hold
Opkræv for tilmeldte ydelser Opkræv for tilmeldte ydelser
Send rykkere Send rykkere
1., 2. og 3. rykkergebyr 1., 2. og 3. rykkergebyr
E-mail kvittering ved betaling E-mail kvittering ved betaling
Print og send faktura Print og send faktura

I ForeningsAdministrator er det let at opkræve kontingent, det er blot et tryk på en knap, så er næste kontingentperiodes opkrævninger oprettet. I kan så vælge at sende opkrævningerne ud på forskellige måder, efter jeres eget ønske. Det er også let at oprette faktura manuelt for flere medlemmer samtidigt, fx arrangementer, varer eller lign.

Kontingentopsætning: der er forskellige måder at opsætte kontingent på. Som udgangspunkt har hvert medlem en medlemstype, og i kan så definere hvor meget hver medlemstype betaler i kontingent, og hvor ofte. Medlemmer kan også meldes til hold eller andre tillægsydelser, hvor i også kan sætte kontingent samt opkrævningsintervaller. På denne måde kan i sammensætte kontingentet så det passer med jeres forening. Der er mange muligheder og vi hjælper gerne med forslag til den bedste og mest dynamiske opsætning for jeres forening.

Send opkrævninger: Når i skal sende opkrævninger ud med ForeningsAdministrator, er der forskellige måder at gøre det på. I kan sende e-mails med betalings oplysninger (konto informationer eller en FI betalingslinje) eller i kan printe girokort som sendes til medlemmer. Det er også muligt at benytte tilkøbe moduler til kreditkortbetaling online eller udsendelse og automatisk træk med Betalingsservice.