Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Betalingsoversigt

Betalingsoversigt

Det kan være svært at holde overblik over alle betalinger. Vi har derfor lavet en grafisk oversigt som viser alle opkrævninger, hvad der er betalt og hvad der har overskredet betalingsfristen. Brug betalingsoversigten til at holde styr på betalinger, og let registrere nye indbetalinger.
Hurtigt overblik Hurtigt overblik
Grafisk visning Grafisk visning
Registrer indbetalinger Registrer indbetalinger
Download faktura Download faktura
Søg på medlem og faktura Søg på medlem og faktura
Se totale beløb pr medlem Se totale beløb pr medlem
Se totale beløb pr måned Se totale beløb pr måned
Opret kreditnota Opret kreditnota
Send rykkere Send rykkere

Med betalingsoversigten får i let overblik over hvornår medlemmer er opkrævet, samt hvem der har betalt og hvornår der er betalt. Der er farvekoder på alle opkrævninger, så man let kan se status og der er optællinger pr. medlem og pr. måned, så det er let at se hvor meget der er opkrævet.

Betalingsoversigten kan både bruges til at tjekke at kontingent ser korrekt ud, før man sender det ud til opkrævning, så man fx kan nå at rette problemer med enkelte medlemmer.

Registrer indbetalinger:
Modtager i indbetalinger via bankoverførsel til jeres konto, kan i også bruge betalingsoversigten til at markere opkrævninger som betalt, og på den måde holde regnskabet ajour.

Ønsker i at automatisere dette kan i se på netbank import modulet, som gør det muligt at trække informationer ind direkte fra netbank. I kan også automatisere registreringen ved at benytte FI-betalingslinje når i sender opkrævninger, benytte Betalingsservice (tilkøbsmodul) eller kreditkortbetaling (tilkøbsmodul).