Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Medlemmets profilside

MedlemsLogin

Med MedlemsLogin modulet kan jeres medlemmer logge ind og se deres informationer, redigere deres informationer, til- og framelde hold og ydelser og se deres regninger. Med MedlemsLogin kan i få tættere kontakt til jeres medlemmer, og tilbyde en moderne online indgang til jeres forening.
Vælg hvem der kan logge ind Vælg hvem der kan logge ind
Udsend adgangskoder Udsend adgangskoder
Facebook login Facebook login
Google login Google login
Vis profilside for medlem Vis profilside for medlem
Rediger profil Rediger profil
Skift medlemstype Skift medlemstype
Tilmeld og afmeld hold Tilmeld og afmeld hold
Tilmeld og afmeld ydelser Tilmeld og afmeld ydelser
Se regninger Se regninger
Vis betalings information Vis betalings information

I kan vælge hvilke af jeres medlemmer der skal have adgang til login, eller opsætte adgang for bestemte medlemstyper, og udsende adgangskoder til MedlemsPortalen direkte ved oprettelse eller fra medlemslisten.

Ud over login med en adgangkode kan i sætte MedlemsLogin modulet op til at medlemmer kan logge ind med deres Facebook eller Google konto.

I kan vælge hvad jeres medlemmer skal kunne når de er logget ind, så i bestemmer selv hvilke informationer de kan ændre, hvilke medlemstyper, hold og tillægsydelser de kan se, til- og afmelde.

Benytter i CMS modulet kan i også bestemme hvilke sider man kun kan se når man er logget ind, så i kan oprette sider kun til jeres medlemmer der er logget ind.

 

Se om MedlemsPortalen er noget for jer. I systemet kan i tilmelde jer 30 dages gratis prøveperiode, uanset om i er eksisterende kunder eller prøve-kunder.