Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Medlemshåndtering

Nyheder

Vedhæft bilag bedre - regnskabsopdatering
Mandag d. 28. November 2022

Der er udgivet en opdatering til håndtering af bilagsdokumenter. Det har længe været muligt at vedhæfte dokumenter til bilag efter bilaget var oprettet. Men vedhæftningen af bilag er nu gjort endnu lettere, for at støtte op omkring de kommende regler vdr. digitalisering af alt bogføringsmateriale.

Følgende er tilføjet i opdateringen:

  • Ny sektion “Dokumenter” under fanen Regnskab, hvor man kan se alle filer tilføjet bilag, eller lagt op uden at være tildelt et bilag endnu.
  • Mulighed for at vedhæfte filer under netbank import.
  • Mulighed for at vedhæfte filer i kassekladde.

Med opdateringen bliver det lettere at lægge dokumenter op på forhånd i det nye dokument-modul, og derefter tilføje bilag direkte i netbank import eller kassekladde mens man bogføre.

Der arbejdes på yderligere værktøjer for at få bilags dokumenter ind i systemet endnu lettere.

Har i spørgsmål eller problemer ift. den nye opdatering, så skriv gerne til supporten

Arrangementsfiler og test-forening søges
Fredag d. 9. September 2022
Tilknyt filer til arrangementer

Der er i dag udgivet en opdatering der gør det muligt at tilknytte filer til et arrangement. Det kan være en præsentation, materiale der skal bruges ifm. arrangementet eller filer der skal deles på bagkant.

Filerne tilføjes under arrangementets medlemsportal opsætning, hvor det også er muligt at vælge hvem der skal kunne se filerne, fx kun medlemmer der er logget ind eller tilmeldt arrangementet, samt om filerne skal vises før, under eller efter arrangementet.

Vi søger en forening der ønsker at benytte MobilePay Subscriptions

Der er fundet en test-forening, og vi melder ud når der er nyt ift. MobilePay Subscriptions

Der vil i løbet af efteråret arbejdes på at kunne modtage betalinger via MobilePay subscriptions, en løsning hvor medlemmer kan oprette en betalingsaftale gennem MobilePay og beløb så kan trækkes automatisk.

Vi søger derfor en forening der ønsker at benytte MobilePay subscriptions, og som ønsker at gå i gang sidst på året, som vil være de første til at afprøve det nye modul.

MobilePay subscriptions kan godt køre sammen med andre betalingsmetoder, dvs den behøves ikke at stå alene, det kan kobles med både kreditkort, betalingsservice eller andet.

Kontakt gerne supporten hvis i har spørgsmål eller er interesseret i at hjælpe os med at teste den nye betalingsmulighed.

Nye muligheder i e-mail opkrævning og medlemsliste
Tirsdag d. 17. Maj 2022

Der er tirsdag d. 17/5 udgivet en opdatering til opkrævningsmodulet der giver følgende muligheder.

MobilePay link til betaling

Det er nu muligt at indsætte links til MobilePay betaling i stedet for blot at sende et MobilePay nr. Med et link tages modtageren direkte til MobilePay app'en og MobilePay nr, beløb og tekst bliver sat automatisk, så betaling er væsentlig hurtigere.

Vælg om i ønsker at bruge betalingslink under Indstillinger - E-mail opkrævning. Muligheden vises hvis i har aktiveret MobilePay og indtastet et MobilePay Myshop nr.

Tilmelding til Betalingsservice

Det er nu muligt at indsætte link eller beskrivelse til Betalingsservice tilmelding i opkrævnings e-mails. Bruger i betalingsservice kan i vælge om der skal indsættes tilmelding til betalingsservice i e-mails. Det vil kun være medlemmer der ikke har en aftale hvor tilmeldingssektionen tilføjes e-mails, og i kan også vælge at det kun skal gælde for kontingent opkrævninger.

Det kan vælges om der skal indsættes et direkte link til betalingsservice tilmelding på betalingsservice hjemmeside, her er alle informationer automatisk udfyldt, eller i kan indsætte en beskrivelse så medlemmet selv kan oprette en aftale i sin netbank. Det er også muligt at indsætte begge dele.

Aktiver muligheden for betalingsservice tilmelding under Indstillinger - E-mail opkrævning.

Det er også muligt at indsætte betalingsservice tilmeldings informationer i MedlemsPortalens indmeldelsesmodul, der kan nu tilføjes betalingsservice informationer i teksten til ordrebekræftelse, så man kan bede medlemmer om at tilmelde sig en aftale direkte efter indmeldelse. Det gøres under MedlemsPortal - Indmeldelser - Opsæt indmeldelser.

Nye søgemuligheder i medlemslisten

Der er tilføjet en liste med specielle søgninger til medlemslisten. Klik på "vis ekstra felter" og find listen med "Specielle søgninger" i venstre side.

I listen er der søgninger på hvem der fx har eller mangler telefon nr og e-mail, hvem der har og ikke har betalingsservice aftale eller kreditkort aftale og andre specielle søgninger vi har haft forespørgsler på. De kan kombineres med alle de andre søgekriterier, så man fx kan søge efter hvem der ikke har e-mail adresse på en bestemt medlemstype eller lign.

Glædelig jul
Tirsdag d. 21. December 2021

Kære bruger, du ønskes en glædelig jul af ForeningsAdministrator.

Vi er gået igennem endnu et specielt foreningsår præget af Corona, og vi har mærket en endnu større forespørgsel på de online muligheder specielt ifm. betaling og kommunikation, og der planlægges nye tiltag til 2022 der forhåbentligt kan hjælpe mange.

Husk at CFR indberetningen er åben, frem til 31/1 (ikke 31/12 som vi skrev tidligere), hvis i indberetter medlemstal til CFR.

Supporten holder ferielukket fra d. 23/12 til d. 4/1.

Med venlig hilsen
ForeningsAdministrator.dk

Højere priser på sms'er og ferieperiode på supporten
Torsdag d. 1. Juli 2021
Nye priser på sms beskeder

Vores leverandør af SMS-beskeder har varslet en prisstigning på SMS-beskeder pr. 1. juli, hvorfor vi også er nødsaget til at sætte prisen op. Prisen vil derfor stige fra 20 øre pr. besked til 35 øre pr. besked (inkl. moms). Alle beskeder i har tilbage mister ikke noget værdi, men køb af nye sms beskeder efter d. 1/7 2021 vil følge de nye priser på 35 øre pr. stk.

Prisændringen kommer fra de danske teleselskaber der har hævet priserne for at levere sms-beskeder markant, og det er desværre udenfor vores og vores sms-udbyders kontrol.

Vi kan henvise til blogindlæg fra 2 af de større danske udbydere af SMS-beskeder for mere information:
CPSMS om prisstigninger
GatewayAPI om prisstigninger

Ferie-periode på supporten

Som normalt lukker vi ned i juli, mere præcist uge 28, 29 og 30 (12/7 - 31/7). Det er muligt at skrive til supporten men der vil være længere svartid end normalt. Har man tidskritiske sager anbefaler vi at man skriver i god tid.

Vi ønsker en god sommer til alle

De bedste hilsner
ForeningsAdministrator.dk

Modtag opdateringer ved problemer med kreditkort betaling
Onsdag d. 14. April 2021

I går d. 13/4 omkring middag havde vores betalingsudbyder QuickPay problemer med at behandle transaktioner pga. netværksproblemer. Er der driftsproblemer ved enten betalingsudbyderen eller de forskellige indløsere (Nets, MobilePay, Mastercard eller lign) viser det sig som regel ved problemer med at gå til betalingsvinduet eller få sin transaktion gennemført.

Har man derfor en del kreditkort transaktioner på kontoen er det en fordel at vide når der er problemer et sted i betalingsprocessen, og vi anbefaler derfor at man tilmelder sig driftsmedelelser fra QuickPay her: https://status.quickpay.net/subscribe.

De har også en statusside her hvor man kan se nuværende og tidligere driftsproblemer: https://status.quickpay.net og den integreres i vores kreditkort modul i en kommende opdatering.

Driftsmeddelelser er både for QuickPays egne løsninger og problemer ved indløsere, så der gives fx besked hvis dankort eller MobilePay er nede.

Oplever medlemmer problemer med betaling og der er nogle driftsforstyrrelser på betalingssystemerne anbefaler vi at vente til de virker normalt igen, og beder personen om at prøve igen.

Opdatering til Netbank import modulet
Mandag d. 11. Januar 2021
Vi har i dag udgivet en opdatering til Netbank import modulet, og der er både større og mindre opdateringer.

Kan bruges med simpelt regnskab
Netbank importen har tidligere ikke kunne bruges med simpelt regnskab, men det er nu muligt. Der kan registreres indtægter/ udgifter og indlæses indbetalinger med det simple regnskab. Har i simpelt regnskab og tidligere været interesseret i modulet kan i starte en demo under Indstillinger - Tillægsmoduler.

Opsplitning
Det er nu muligt at opsplitte bevægelser allerede i netbank importen i stedet for at skulle vente med at gøre det til i kassekladden. Både bevægelser og indbetalinger kan splittes op så man kan bogføre på flere konti eller splitte en indbetaling op til at dække 2 forskellige faktura.

Registrer indbetaling
Det er blevet lettere at bevare overblikket når der registreres indbetalinger. Der vises flere informationer om fakturaen der indbetales til, heriblandt restancen. Det gør det let at se om en indbetaling fx skal splittes ud i flere dele, hvis der er betalt for meget. Derudover er den automatiske søgning samt vinduet til manuel søgning er også forbedret.

Ny faktura
Der er lavet en ny type ud over "Indbetaling" og "Postering", og det er "Ny faktura", med denne mulighed kan man få oprettet en ny faktura direkte fra netbank importen. Så modtager man indbetalinger som gaver, forudbetaling af kontingenter eller lign, så kan man nu få oprettet en faktura for de indbetalte beløb direkte i netbank importen. Man vælger den ydelse / være der skal opkræves for og medlem / debitor der skal være modtager. Når importen godkendes oprettes fakturaen og markeres som betalt.

Systemkassekladder
Benytter man systemkassekladder vil det være muligt at bestemme om de automatiske posteringer fra faktura skal gemmes i en systemkassekladde som de plejer, eller om man vil have dem gemt i den indlæste netbank import kassekladde. På den måde kan man få samlet alle posteringer der vedrøre en import i en enkelt kassekladde, både alm. posteringer og faktura posteringer.

Ny guide
Der er i forbindelse med opdateringerne udarbejdet en ny guide til netbank importen, den kan findes her: 
https://www.foreningsadministrator.dk/guide/netbankimport

Er der spørgsmål eller problemer med de nye muligheder i netbank importen, så kontakt supporten på info@foreningsadministrator.dk