Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Medlemshåndtering
Medlemshåndtering

Nyheder

Glædelig jul
Tirsdag d. 17. December 2019

Kære bruger, du ønskes en glædelig jul af ForeningsAdministrator.
Bemærk at supporten holder ferielukket fra d. 21/12 til d. 2/1.

Med venlig hilsen
ForeningsAdministrator.dk

Indberetning til CFR / medlemstal.dk
Mandag d. 25. November 2019

Det er ved at være tid for indberetning af medlemstal til CFR / medlemstal.dk for de foreninger som er tilknyttet denne løsning. Der åbnes for indberetning d. 1. december og det kan igen i år gøres direkte i ForeningsAdministrator.

Har i sat jeres CFR nr. op i ForeningsAdministrator er i klar til at indberette medlemstal under Medlemmer - CFR Indberetning. Er det første gang i skal indberette via ForeningsAdministrator starter i med at angive jeres CFR nr. under Indstillinger - Medlems indstillinger, og når vi har godkendt det kan i indberette medlemstal.

Er det tekniske spørgsmål til optælling og indberetning er i velkommen til at kontakte supporten. Er der spørgsmål til hvordan der skal tælles eller hvad forskellige kategorier / aktiviteter dækker over skal i kontakte CFR.

Driftsproblemer med Secured By Nets
Torsdag d. 14. November 2019

Opdatering

Problemet med Verified By Nets er nu løst og det er aktiveret på alle konti igen.
Har i oplevet problemer med Dankort betaling mellem d. 12/11 og d. 14/11 kan i bede medlemmet om at prøve igen. Er der fortsat problemer så kontakt supporten.

Oprindelig nyhed

Bruger i kreditkort modulet med Nets som indløser, så kan der have været driftsproblemer med betalinger siden d. 12/11, da der er problemer med Nets "Verified By Nets" sikkerhedssystem, der afviser transaktioner.

Vi har slået Secured By Nets fra på alle konti, hvilket betyder at transaktioner kan gennemføres hvis ikke de bliver registreret i nets system som at de skal verificeres for at kunne gennemføres.

Verified By Nets aktiveres igen på alle konti så snart det fungerer igen. Følg evt. med i driftsnyheder ved vores udbyder QuickPay her: https://status.quickpay.net/

PSD2 og kreditkort modulet
Torsdag d. 29. August 2019

OPDATERING TIL NEDENSTÅENDE NYHED

Tirsdag d. 3/9 har Finanstilsynet udskudt indførelse af kravet om 3-D Secure på betalinger.

I ForeningsAdministrator betyder det at i ikke er tvunget til at bruge 3-D secure fra d.14/9. I kan fortsat aktivere det, og det vil så også blive brugt på Dankort transaktioner, hvis i understøtter dem. Vi anbefaler at det aktiveres hvis i enten har store transaktioner eller i sender noget fysisk til jeres medlemmer. Generelt har vi haft forsvindende få sager vdr. kreditkortsvindel på kontingentbetalinger.

OPRINDELIGE NYHED

D. 14/9 2019 træder nye regler i kraft ifm. PSD2 direktivet. Det betyder at der er skærpede krav for kreditkort betaling online.

Benytter i kreditkort modulet skal i ikke gøre noget manuelt, med mindre i bliver kontaktet af os, da alle opsætninger er ved at blive gennemgået for om de overholder de nye regler.

Den primære ændring er at alle transaktioner nu skal igennem 3-D secure (mastercard / visa) eller Secured by nets (dankort), så medlemmer / kunder fx skal bekræfte betaling med en sms kode. Vi låser derfor 3-D secure indstillingen i kontrolpanelet, så den vil være aktiv for alle, så alle bruger 3-D secure fremover.

Benytter man kreditkort abonnementer vil oprettede aftaler fortsat virke, selvom de er oprettet uden 3-D secure.

Er der spørgsmål eller problemer ift. kreditkort modulet eller PSD2, er i velkommen til at skrive til supporten: info@foreningsadministrator.dk

Rettighedsgrupper
Tirsdag d. 18. Juni 2019

Der er udgivet en opdatering der giver flere muligheder for rettighedsstyring på medlemmer, samt et par andre mindre opdateringer.

Rettighedsgrupper er en inddelinger af medlemmer der gør det lettere at tildele muligheder til medlemmer eller begrænse funktionalitet for medlemmer, fx hvem der skal kunne se en specifik side på MedlemsPortalen, hvem der skal kunne tilmelde sig et arrangement osv. Det har tidligere primært været bundet op på fx medlemstyper, hvilket ikke har været fleksibelt nok for en del foreninger. Derfor giver rettighedsgrupper flere muligheder for at begrænse opsætning til præcis de medlemmer man hav behov for.

Alle medlemstyper, hold og tillægsydelser er også oprettet som rettighedsgrupper, og under Indstillinger – Rettighedsgrupper kan man også oprette sine egne grupper.

Læs mere i den nye guide om rettighedsgrupper her.

De steder rettighedsgrupper kan bruges pt. er:

 • Søgning i medlemsliste
 • MedlemsPortal
  • Sider – angiv hvilke medlemmer der kan se en specifik side
  • Filer- angiv hvilke medlemmer der kan se/hente en specifik fil
 • Arrangement
  • Angiv hvilke medlemmer der kan se et arrangement
  • Angiv hvilke medlemmer der kan tilmeldes et arrangement
  • Begræns hvilke medlemmer der kan tilmeldes en specifik deltagertype
  • Begræns hvilke medlemmer der kan vælge et specifikt tilkøb

Flere muligheder vil blive tilføjet i fremtidige opdateringer. Har i problemer med den nye opdatering eller spørgsmål / forslag til brugen af rettighedsgrupper, så kontakt gerne supporten.

Andre mindre opdateringer

Arrangement: det er nu muligt at sætte et max antal der kan købes af en vare på et arrangement, dvs når max er nået kan andre deltagere ikke tilkøbe flere. Sættes op under hvert tilkøb i et arrangement.

Netbank import: det er nu muligt at lave en netbank import afstemning, hvor man kan sammenligne en netbank fil med hvad der faktisk er bogført, for at finde problemer. Vælg typen ”afstemning” ved import af netbank fil for at komme i gang.

Hold og tillægsydelse i medlemsliste: det er nu muligt at få vist medlemmers hold og tillægsydelser direkte i medlemslisten, det kan aktiveres under Indstillinger – Medlems indstillinger.

E-mail rapport: Få tilsendt en rapport over e-mails der ikke kunne leveres. Den nye rapport opsamler de e-mails systemet ikke har kunne levere i en rapport som kan sendes hver dag, uge eller måned. Opsæt e-mail rapporten under Indstillinger – E-mail indstillinger.

Support i sommerferien

Supporten går i ferie-tilstand i uge 28, 29 og 30, dvs at fra d. 8/7 til og med d. 28/7 kan der være lidt længere svartider på mailen end normalt.

CFR Indberetningsmodul
Mandag d. 17. December 2018

CFR indberetningsmodulet er nu åbent, og det er nu muligt at aktivere og indberette tal til CFR / Medlemstal.dk direkte fra ForeningsAdministrator, som en del af basispakken.

For et aktivere modulet, skal i går til Indstillinger - Medlems indstilliner og klikke på ikonet "Benyt CFR Indberetning", herefter skal i angive det CFR nr. i ønsker at indberette på. Vi skal herefter godkende at jeres forening er ejer at dette CFR nr. før i kan benytte indberetningen, og i vil få en mail så snart det er gjort, som regel inden for et par timer.

Når i har fået en bekræftelse på at jeres CFR nr. er godkendt til indberetning, finder i det nye CFR modul under Medlemmer - CFR Indberetning. Her kan i tilføje de aktiviteter i har i foreningen og sætte kriterier for de forskellige medlemsgrupper, som systemet så selv kan optælle. Vejledning til indberetningsmodulet findes også under Medlemmer - CFR indberetning.

Indberetningen er åben frem til 31. januar 2019.

Glædelig jul

I samme omgang ønskes du en glædelig jul. Endnu et forenings år er næsten gået, og vi ser frem mod et spændende 2019.

Bemærk at der vil være lukket for supporten mellem jul og nytår, dvs. fra. d. 22/12 til d. 2/1.

De bedste hilsner
ForeningsAdministrator.dk

Ferie på supporten
Fredag d. 29. Juni 2018

Det er sommer og mange holder ferie, det gælder også ForeningsAdministrator supporten. Der vil i den forbindelse derfor være længere svartider på mailen end normalt i ugerne 29, 30, 31 (d. 16/7 til d. 5/8).

I denne periode vil svartiderne være højere end normalt, men alle henvendelser besvares snarest muligt. Har man derfor tidskritiske forespørgsler, så kom gerne med dem i god tid, eller giv besked i forvejen så det kan aftales hvornår du har behov for support.

Du ønskes en god sommer.
Med venlig hilsen
ForeningsAdministrator.dk